Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve incelemek değerlidir.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplu halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Binanın ciğerinden horya dürüst nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının sıkı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabilinden mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Yangın bapsı müstacel çıkış dâhilin kullanılacaksa o dönem gerekli koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kadar evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya sebep vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde Yangın Merdiveni Kapısı üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden olur.

Turfa örgülarda ve yangın merdiveni kayranı ev olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *